Прием

Прием в 1 клас

Начално образование с развиване на способности и формиране на компетентности в модерна и позитивна учебна среда. Избираеми предмети по математика, БЕЛ, изобразително изкуство, музика.

Прием в 5 клас

Обучение с разширена подготовка и индивидуални часове по музика (поп и джаз пеене; народно пеене; пиано; китара; цигулка; гъдулка; гайда; кавал; акордеон) и изобразително изкуство, графичен дизайн.

Прием в 8 клас

Профилирано обучение с изобразително изкуство с III професионално-квалификационна степен в специалност „Рекламна графика“, професия „Дизайнер“. Профил „Музика“ с информационни технологии.

Защо да изберете нас?

Ще споделим 10 основателни причини:

1. Защото нашето училище е на 159 години и е носител и продължител на възрожденската традиция и свещения порив на българина към образование.

2. Защото учениците ни получават необходимите знания и умения, за да се реализират успешно в желаното от тях поприще.

3. Защото имаме висококвалифициран преподавателски състав, който осигурява качествено образование, поставяйки високи критерии при контрол и оценка.

4. Защото сме единственото училище по изкуствата в града и прилагаме индивидуално обучение в тези области (Музика и Изобразително изкуство), което в цял свят се заплаща и цени високо.

5. Защото сме модерни и участваме в различни европейски проекти, които дават възможност за всестранно развитие на ученическата личност.

6. Защото при нас се изучават усилено и професионално чужди езици.

7. Защото осигуряваме сигурна, стимулираща среда за всеки ученик.

8. Защото търсим и развиваме таланта на своите възпитаници в областта на изкуствата.

9. Защото разполагаме с подходяща материална база и съвременни технически средства, които обогатяваме постоянно.

10. Защото нашите възпитаници се реализират успешно във всички университети в България и чужбина и стават посланици на бреговския дух завинаги.

Прием